تیگو 8 پرو مکس IE (F8 Pro Max IE) — برف‌پاک‌کن و شیشه‌شور: عملکرد و استفاده

سیستم برف‌پاک‌کن و شیشه‌شور تیگو 8 پرو مکس IE (F8 Pro Max IE) دید شما را در باران و برف حفظ می‌کند. در این صفحه موقعیت‌های دسته برف‌پاک‌کن، حالت AUTO، تنظیم فاصله INT و نحوه استفاده از شیشه‌شور جلو را یاد می‌گیرید.

عملکردهای سیستم برف‌پاک‌کن

دسته برف‌پاک‌کن و شیشه‌شور

تصویر دسته برف پاک‌کن و موقعیت‌های مختلف عملکردی آن شامل MIST، OFF، INT، LO و HI
تصویر دسته برف پاک‌کن و موقعیت‌های مختلف عملکردی آن شامل MIST، OFF، INT، LO و HI
کلید استارت موتور را روشن کنید و دسته را در موقعیت‌های زیر قرار دهید:
حرکت تکی برف‌پاک‌کن یا «MIST»: برف‌پاک‌کن یک حرکت تکی انجام می‌دهد و متوقف می‌شود.
دور کند برف‌پاک‌کن یا «LO»: برف‌پاک‌کن به‌صورت متوالی با سرعت کم کار می‌کند.
دور تند برف‌پاک‌کن یا «HI»: برف‌پاک‌کن به‌صورت متوالی با سرعت بیشتر کار می‌کند.
توقف برف‌پاک‌کن یا «OFF»: برف‌پاک‌کن با دور کند کار می‌کند تا در موقعیت اصلی متوقف شود.
حرکت زمان‌بندی‌شده برف‌پاک‌کن یا «INT»: برف‌پاک‌کن به‌صورت متناوب کار می‌کند و در فواصل چندثانیه‌ای یک حرکت انجام می‌دهد.
با کلید چرخشی «INT» روی دسته، فاصله بین حرکت‌ها را تنظیم کنید: چرخش به پایین فاصله را کوتاه‌تر و چرخش به بالا طولانی‌تر می‌کند.

حالت اتوماتیک برف‌پاک‌کن یا «AUTO» (در صورت تجهیز)

در این حالت سرعت برف‌پاک‌کن بر اساس حجم بارش کنترل می‌شود. با کلید چرخشی «AUTO» حساسیت را تنظیم کنید: چرخش به پایین حساسیت را افزایش و به بالا کاهش می‌دهد.
تصویر دسته کنترل برف پاک‌کن و تنظیمات حالت اتوماتیک
تصویر دسته کنترل برف پاک‌کن و تنظیمات حالت اتوماتیک
OMT1D-1041
نکته
وقتی برف‌پاک‌کن جلو کار می‌کند و دسته دنده در R قرار گیرد، برف‌پاک‌کن عقب خودکار شروع به کار می‌کند.
توجه
- وقتی شیشه خشک است، برف‌پاک‌کن را روشن نکنید؛ تیغه‌ها آسیب می‌بینند و روی شیشه خراش ایجاد می‌شود. - اگر مانعی روی شیشه هست، برف‌پاک‌کن را روشن نکنید؛ موتور آسیب می‌بیند و شیشه خراش می‌خورد. - در سرما، قبل از استفاده یخ‌زدگی تیغه‌ها را بررسی کنید. اگر یخ زده‌اند، ابتدا یخ را بردارید.

چطور از شیشه‌شور جلو استفاده کنیم؟

کلید استارت موتور را روشن کنید. اگر دسته برف‌پاک‌کن را به سمت غربیلک فرمان (به سمت خودتان) بکشید و نگه دارید، شیشه‌شور جلو پاشیده و هم‌زمان برف‌پاک‌کن جلو کار می‌کند. با رها کردن دسته، شیشه‌شور متوقف می‌شود و برف‌پاک‌کن ابتدا ۳ حرکت با دور کند و سپس یک حرکت دیگر انجام می‌دهد و پس از چند ثانیه خاموش می‌شود.
تصویر نحوه استفاده از دسته برف‌پاک‌کن و شیشه‌شور
تصویر نحوه استفاده از دسته برف‌پاک‌کن و شیشه‌شور
OMT1D-1042
آب‌پاش‌های شیشه‌شور جلو روی قاب زیر شیشه جلو قرار دارند.
تصویر محل قرارگیری نازل‌های آب‌پاش شیشه‌شور جلو
تصویر محل قرارگیری نازل‌های آب‌پاش شیشه‌شور جلو
OMT18-3910